Okulumuz Hakkında

Saraykent Mehmet Akif Ersoy Anaokulu
YENİ MAH. RÜZGARLI SK. SARAYKENT MEHMET AKİF ERSOY ANAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 SARAYKENT / YOZGAT
354 368 62 82 0543 960 40 84
.
https://saraykentmehmetakifersoyanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

37-66 çocuklarının zihinsel gelişmelerinin en fazla bu yaşlarda geliştiği gerçeği ile çocuklarımızı, bilgi çağının öngördüğü temel eğitim araçlarının etkin kullanımı ile eğitimi en iyi şekilde vererek ilköğretime hazırlamak;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ve okul öncesi eğitim programı amaçları ve ilkeleri çerçevesinde , milli manevi duygularla yüklü,kendini ifade edebilen, özgün bireyler olarak yetiştirmek;okul-aile- öğretmen işbirliği içerisinde çevre tarafından tercih edilen örnek ve kaliteli bir kurum olmaktır.

MİSYON

37-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak; iyi insan, iyi yurttaş ve gelecekte kişisel özellik ve kabiliyetlerine göre uygun meslek edinmiş bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :78
Derslik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :295
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

08.30-13.30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe : Merkez İl : 71 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Saraykent nüfusu 7342 olup İlçemiz PTT ve elektrik hizmetleri yönünden iyi durumdadır.İlçemizde Karasal iklim tipi görülmektedir.İnsan hayatını oldukça etkilemekte ve yaşam şeklini belirlemektedir.Buna bağlı olarak, halk hayvancılık ve tarımı bir arada yapmaktadır. İlçemizin bitki örtüsü Bozkır bitki örtüsüdür.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları